Jenny Roshage

Vad är ett gastrocafé?

 
Du går på restaurang för att äta bra mat och få personlig service. Men sällan hinner uppsöka dessa ställen under vår lunchrast. Ett gastrocafé är bryggan mellan restaurang och café. Bra mat med personlig service men i ett snabbare koncept så att du hinner på din lunchrast.


Vad bjuds man på?

 
Bake it happen är stället man slinker in på för en frukost. Starta dagen med en god surdegsmörgås, färskpressad juice och nybryggt kaffe. Vi har alltid morgontidningar att bläddra i.

Framåt lunch serveras välgjord mat från hjärtat. Det kan vara surdegsburgare med kycklingfilé & fårostkräm, tomat -och linssoppa eller gratinerade crêpes med svamp & mascarponeost. Eller varför inte prova vår stående favorit pulled porkwrap med äppelcoleslaw.

 

Vem är Jenny Roshage?

 
Innan jag öppnade Bake it happen på Kungsholmen drev jag företaget Bake it happen. Därigenom har jag jobbat som lärare på Stockholms konditori -och bageriutbildning, varit ansvarig för maten på olika filminspelningar samt jobbat på ett flertal krogar här i Stockholm.

Jag jobbar även som bröllopskoordinator vilket jag tycker både är roligt och utvecklande. Tävla inom mat och bakverk är också något som ligger mig varmt om hjärtat och 2011 lyckades jag vinna Pralin-SM.   Dekor-right-lower

Leave a Reply