Bröllop

Att planera bröllop är en underbar tid! …eller?

Photo: Nicklashoeglund.com

Foto: Nicklas Höglund @ nicklashoeglund.com

Många upplever planeringen som en stressad tid. Så behöver det inte vara. Att planera ett bröllop är såklart svårt, av den enkla anledningen att man aldrig gjort det tidigare.

En bröllopskoordinator är spindeln i nätet, en som vet vad som fungerar och inte. En med alla kontakter och erfarenheter. Tillsammans strukturerar vi upp planeringen så att den inte blir som ett stressande magsår.

Jag brukar beskriva det som en trestegsraket. Först får brudparet drömma sig iväg och beskriva vad de önskar sig – sin vision. Sen hjälper jag till att översätta vad visionen egentligen betyder och vad som är viktigt. Därefter anpassas det till er budget.

Bake it happen har arrangerat bröllop i över 8 år och med en gedigen erfarenhet från restaurangbranschen kan ni känna er trygga.

 

Välj mellan olika paket:


Uppstartshjälp
Vi gör en grov struktur över planeringen. Ett par träffar för att putta er i rätt riktning med tips & idéer

All inclusive
Vi gör en ordentlig planering med listor samt tidsschema med avstämningar. Jag finns med kontinuerligt under tidens gång. Här kan brudparet känna sig helt trygga med vägledning, idéer samt problemlösningar. Här står alla kontakter till ert förfogande, så som serveringspersonal, bartender, DJ, sminkös/stylist mm.

När den stora dagen väl kommer är jag som koordinator på plats för att styra upp dagen. Detta brukar vara en stor trygghet för er som brudpar att veta att någon med lång erfarenhet leder förberedelserna. Medan ni i lugn och ro kan göra era förberedelser under er stora dag.


Eftersom alla bröllop är unika sätts också priserna därefter. Vi jobbar i hela Sverige.

Dekor-right-lower

Leave a Reply